Contact & Locatie

Heb je een vraag of opmerking?

Stuur me gerust een berichtje

Sabine Stokmans

Pesserweg 4
7932 PC
Echten, Drenthe​

sabine@luarhea.com

06 39767339

Locatie mogelijkheden

Afhankelijk van je behoefte en locatie kunnen we ofwel in Echten ofwel in Meppel afspreken. Ook voer ik consulten via Skype en ben ik bereid naar jou toe te komen in overleg over de onkostenvergoeding. Cadeauconsulten kan ik uitgetypt aanleveren en eventueel wil ik ook het consult op mp3 inspreken en aanleveren. Gevoerde live- en Skype consulten worden altijd ook opgenomen en naar je verzonden via email.

Zorgboerderij Naoberhoeve

Pesserweg 4, Echten

Sinds september 2019 woon ik op Zorgboerderij de Naoberhoeve in Echten, Drenthe. Het is een paradijsje op zichzelf, omsloten door de Echtense bossen en weilanden. Wanneer je voor een consult komt in mijn huis kunnen we gaan wandelen in het bos of op de hei terwijl we praten of we kunnen bij mij thuis thee of koffie drinken terwijl we het consult voeren. Ook voor verdere coachingstrajecten is dit een heel geschikte en rustige omgeving. Op de boerderij is een bio-dynamische boerderijwinkel aanwezig waar je heerlijk rustig kan rondsnuffelen voor of na het consult en ook op de boerderij zelf is het erg prettig vertoeven. De omgeving waarin ik woon is zeer ontspannend en ervaar ik als weldadig en helend. Het biedt steun en omhulling aan mijn praktijk.

www.naoberhoeve.nl

Studio gestroomlijnd

Argusvlinder 2a, Meppel

Een andere mogelijkheid is om het consult plaats te laten vinden in Studio Gestroomlijnd in Meppel. Een prachtige yogastudio, ingericht door medium en yoga docente Yvonne Kroon, volgens Feng Shui. Samen delen we deze studio en kunnen mensen bij ons terecht voor individuele consulten, lezingen, workshops en groepslessen.
In de studio kunnen we comfortabel zitten, iets drinken, en tot vitaliteit en ontspanning komen. We zullen daar in alle rust ingaan op de horoscoop, de tarotlegging en/of een verdiepingstraject.

www.gestroomlijnd.nl

+31 6 39767339

© 2019 door Lua Rhea.