Kennismakings horoscoop

Een horoscoop opmaken is gedetailleerd werk. Je gaat in op de diepste levensthema's van de cliënt. Dit kost veel tijd en daardoor wordt een horoscoop al gauw prijzig. Omdat je soms wel nieuwsgierig bent naar wat er te zien is in een horoscoop over jezelf of je partner of kind, maar nog niet weet of je er zoveel geld voor over hebt, heb ik hier een aantal opties  die goedkoper zijn en daardoor wellicht interessant voor jou.

Zon-Maan-Ascendant consult: een korte blik in je horoscoop. Wie ben je in de kern, wat voel je en hoe kom je over op de buitenwereld?

€ 45,-

30 minuten

Kort consult: We gaan behalve op Zon-Maan-Ascendant en de persoonlijke planeten ook in op de belangrijkste aspecten in je horoscoop die weergeven waar je blokkades zitten en je kwaliteiten juist versterkt worden.

€ 75,-

50 minuten

Combinatie horoscoop + tarot: Je kijkt vanuit twee informatie bronnen; vaak zijn er overeenkomsten te vinden en wordt een thema nog eens extra belicht waardoor er extra bewustzijn komt. We gaan 40 minuten op de horoscoop in, daarna leggen we een tarot van 20 minuten, afhankelijk van je vraag.

€ 90,-

60 minuten